Sociaal Domein

 

Inkoop in het sociaal domein is een groot en belangrijk thema na de decentralisaties van o.a. de WMO en de Participatiewet.

 

Scholten&Partners (als specialist op het gebied van resultaatformulering en meting in de sociale sector) en PSI Inkoop (inkoopspecialist voor overheden) adviseren gezamelijk over deze inkoop in het sociaal domein. Gericht op concrete en meetbare resultaten op een verantwoorde inkoopwijze. Vaak gaat deze inkoop gebukt onder veel complex contract-management door gemeenten en aanbieders die slechts verantwoordelijk zijn voor een deel-resultaat.

 

Onze aanpak is vooral ook gericht op efficientie, een goede taakafbakening en regie. Dus niet zoveel mogelijk contracten van gemeenten met zoveel mogelijk aanbieders, maar duidelijke verantwoordelijkheden en regie bij (bijvoorbeeld) hoofdaannemers.

 

Over dit onderwerp schreven PSI en Scholten&Partners o.a. onderstaand boekje. Verder geven wij ondersteuning, varierend van workshops tot complete implementatie-ondersteuning. Neem contact op voor meer informatie.

 

Contact
Meer informatie over onze organisatie, doelstellingen en/of projecten en diensten? We helpen u graag verder!